con1_meny_top_over.png  con1_meny_top_shadow.png
con1_logo
con1_meny_top_under.png

   

 

Jakt

Våra markeringsystem för löpande älg och vilmålstbanor
samt inskjutningsbanor har visat sig mycket driftsäkra.

Varför SIUS ASCOR:

  1. Service i Sverige
  2. Tillverkning i Sverige och Schweiz
  3. Högsta kvalite
  4. Bästa priserna
  5. Bästa utrustningen
  6. Lättast att använda
  7. Bästa servicen
  8. Och framförallt, vi finns här i landet och du slipper leka införtullare av utländsk utrustning!
  9. För jägare av jägare
  10. Det är bara Sius Ascor som har Svenska Jägareförbundets godkännande med träffberäkning inom älgens anatomiska träffområde! Älgens anatomiska träffområde är nästan 10% större än de norska älgarnas träffområde räknat över två löp!

Finesser som du bara hittar hos Sius!

Vår anläggning är robust, lätt för skytten att se var skotten har tagit och framför allt mycket användarvänligt. Stora bildskärmar!

Bomskottsensor

Bomskottssensorn känner av om skytten bommar figuren/tavlan. Bommar skytten förs automatiskt in "Bom" i skjutprotokollet och i listfönstret på bildskärmen. Nu klarar vår bomskottsensor även .22 ammunition och ljuddämpare.

Streckkodsläsare

Med en streckkodläsare skiftar skjutledaren skjutprogram/figur med en knapptryckning! Speciellt användbart om skjutledaren snabbt skall byta figur när skytten skall växla mellan löpande älg och stillastående figur. OCH du bygger själv lätt ditt eget skjutprogram.

Fjärrkontroll

Med fjärrkontrollen kan skytten sköta markeringssystemet och träna på banan utan medhjälpare och utan att lämna skjutställningen!!!. Se även streckkodsläsare.

Alla figurer ingår utan merkostnad!

Alla jaktfigurer finns redan från början i kontrollenhetens figur och programbibliotek som används vid tävling och träning. Exempelvis älgtjurar (såsom tioringad, femringad och femringad med svenskt träffområde), Älgkalv, Miniälg (50 m), Vildsvin (tioringad och jakt), Björn, Get, Räv, Råbock, Dansk råbock, Ren, Rådjur, Gems och Precisionstavla. Träffområdena är i samtliga fall anpassat till det anatomiska träffområdet.

Vi har utvecklat vårt system i samarbete med Svenska jägare och låtit jägarna komma med önskemål om figurer och utförande. Användaren kan själv tillverka skjutprogram med vårt program "Barcode Library" och använda streckkodsläsaren för att beordra det nya programmet.

Film  som visar två sätt att presentera skjutresultaten på bildskärmarna för skytt och skjutledaren.

Följ instruktionen på sidan. Eventuellt måste du ladda ner Itune. Programmet kommer från Canon.

_MG_1379.jpg Raadjur_MG_4467.jpg
 

Några exempel på figurer
i vårt markeringsystem

aelg.gif
Dubbelaelg.jpg
Dubbelsvin.jpg
DJV1-Raebock_V9D6404.jpg

49620.jpg

Tipsa en vän

 
   

© SIUS / Miatron AB | | info(at)sius.se