con1_meny_top_over.png  con1_meny_top_shadow.png
con1_logo
con1_meny_top_under.png

   

 

Programvara

Programvara för utrustning med kontrollenhet

Programvara för utrustning utan kontrollenhet

SIUS LIVE

SIUS LIVE APP

SIUS LANE

Program som ger publiken möjlighet att följa tävlingen hemifrån på en PC via internet. ​

Programmet erhålles utan kostnad men en hyra för serverkostnaden tillkommer.

Den årliga kostnaden är inklusive moms 500 kr. Kontakta oss för nedladdning av programmet.


För Iphone och Android

Program som gör att du kan följa tävlingen via mobilen.Program för insamling av data från en tavla och presentation på PC. Val av skjutprogram, tavlor samt utskrift av skjutprotokoll.Pil-vaenster-3.jpg

SIUS LIVE MATCH RACE

SIUS VIEW

SIUS BTS

Genomför March Race. Utmana en klubb eller en skytt på ex. 40 skott 10 m. Följ din motståndare skott för skott samtidigt som du skjuter din tävling. Kräver naturligtvis internetuppkoppling.

Visningsprogram med de tävlandes tavlor där skott för skott redovisas på en andra PC för att visa tävlingen för publiken på en stor projektorduk eller bildskärm.

Ballistiskt testprogram som normalt används av vapen- och ammunitionstillverkare, för kvalitetskontroll och utprovning av vapen och ammunition.

SIUS RANK NORDIC

SIUS RANK

SIUS BTS LIGHT

Program för ranking och hantering av anmälningar, skjutlag samt administration före och efter tävling. Ev. kommer anslutning till Skytteförbundets IndTA system för anmälningar via webb. Används normalt för tävlingar på nationell nivå. Programmet är en ersättare för "Shooter" och är mycket användarvänligt. Dessutom kan programmet utnyttjas för att sända ut kommandomn till kontrollenheterna. Med andra ord programmet ersätter även Sius Data.

Möjliget finns att använda programmet för fältskyttetävlingar och andra tävlingar där kommunikation med skjutbanan inte sker, utan en ren manuell inmatning sker.

Licens kostnad 6 500 kr inkl. moms.

Program för ranknig och visning av tävlingen under pågående skjutning   för publiken oftast på med projektor. Anmälningar, skjutlag och administration före och efter tävling samt ranking uder tävlingen. Används normalt för ISSF och CISM tävlingar. Programmet har en något hög tröskel innan progrmmet kan utnyttjas. Vi har därför möjlighet att hjälpa Er mot ersätttnign vid större tävlingar typ SM eller internationella tävlingar.

Ballistiskt testprogram som normalt används av klubbar och vapen/ammunitionsförsäljare, för kvalitetskontroll och utprovning av vapen och ammunition.

SIUS PRINT PLUS

SIUS Barcode Library

Vårt bästa program för publikvisning och utskrifter av skjutprotokoll. Myucket lättanvänt och enkelt att anpassa till ditt eget behov.

Program för att administrera och skapa streckkoder

Streckkoder används för att enkelt påverka systemen. Möjliggör även skapande av egna nya användaranpassade program.

   

 
   

© SIUS / Miatron AB | | info "snabela" sius.se