con1_meny_top_over.png  con1_meny_top_shadow.png
con1_logo
con1_meny_top_under.png

   

 

Programvara

Programvara för utrustning med kontrollenhet

Programvara för utrustning utan kontrollenhet

SIUS VIEW

SIUS LANE


Visningsprogram med de tävlandes tavlor där skott för skott redovisas på en andra PC för att visa tävlingen för publiken på en stor projektorduk eller bildskärm.


Program för insamling av data från en tavla och presentation på PC. Val av skjutprogram, tavlor samt utskrift av skjutprotokoll.Pil-vaenster-3.jpg

SIUS RANK

SIUS BTS

Program för ranknig och visning av tävlingen under pågående skjutning   för publiken oftast på med projektor. Anmälningar, skjutlag och administration före och efter tävling samt ranking uder tävlingen. Används normalt för ISSF och CISM tävlingar. Programmet har en något hög tröskel innan progrmmet kan utnyttjas. Vi har därför möjlighet att hjälpa Er mot ersätttnign vid större tävlingar typ SM eller internationella tävlingar.

Ballistiskt testprogram som normalt används av vapen- och ammunitionstillverkare, för kvalitetskontroll och utprovning av vapen och ammunition.

SIUS Barcode Library

SIUS BTS LIGHT

Program för att administrera och skapa streckkoder

Streckkoder används för att enkelt påverka systemen. Möjliggör även skapande av egna nya användaranpassade program.

Ballistiskt testprogram som normalt används av klubbar och vapen/ammunitionsförsäljare, för kvalitetskontroll och utprovning av vapen och ammunition.

 
   

© SIUS / Miatron AB | | info "snabela" sius.se