con1_meny_top_over.png  con1_meny_top_shadow.png
con1_logo
con1_meny_top_under.png

   

 

Sius Lane

SiusLane är vår lösning, för den mindre skjutbanan och den i garaget!

 

Sius Lane är en mjukvara som du använder i din egen PC för att utnyttja PC´n som monitor. Tavlorna som ansluts är inte speciellt framtagna udda produkter, utan den av ISSF godkända originaltavlan HS10 eller LS10 som också används till vårt system med monitorer! Dvs ingen speciell tavla utan det går enkelt att uppgradera till bildskärm ochkontrollenheet vid skytt.


Du ansluter tavlan till din PC och får på så sätt tillgång till ett akustiskt markeringssystem för träning eller tävling, till en mycket låg kostnad. Utan att för den skull göra avkall på kvalité och precision.SiusLane.jpg

 

Du skjuter på 10 m med gevär eller pistol.
Sius Lane med tavla HS10 kan användas förutom på 10 m även på 50 m (gevär). Med en extra skyddsram kan tavlan även användas för finkalibrig ammunition kal. 22.
Även vår 25/50 m tavla kan anslutas till din PC. Naturligtvis är tavlorna godkända av ISSF vilket borgar för kvalité och precision. Tavlorna är därmed godkända för internationella tävlingar och rekord! Detta gäller naturligtvis samtliga Sius tavlor och hela systemet!

Programvaran SiusLane ger en vettig ekonomisk lösning för ex. träning.

 

SiusLane programmet svarar för visning, registrering och kontroll.

 

Programmet installeras på en stationär PC eller bärbar, som ansluts till tavlan via en dongel.

 
   

© SIUS / Miatron AB | | info "snabela" sius.se