con1_meny_top_over.png  con1_meny_top_shadow.png
con1_logo
con1_meny_top_under.png

con1_main_image_1-2.png

   
 

Hem

VÄRLDENS SÄKRASTE MARKERINGSSYSTEM

Sius Ascor har marknadens största erfarenhet av markeringsutrustningar. Inte minst har alla stora internationella tävlingar inneburit att Sius Ascors utrustning och mjukvara utvecklats till att vara den allra bästa. 

Utrustningen är mycket enkel att använda och underhålla. Valet av material innebär att du har största möjliga livslängd på utrustning och slitdelar. 
Vår totala prisnivå är idag mycket konkurrenskraftig, trots den mycket höga "schweizisk - svenska kvalitén".  

Sius Ascors huvudkontor finns i Schweiz nära Zurich och i Västerås finns Sius Ascors Skandinaviska tillverkning, service och försäljning.

 

Jaktskytte

På SIUS markerings-system skjuter du mot den vänster- och högergående älgens hela träffområde (asymmetriska  träffområdet), oberoende av om du har en siames, dubbelälg eller två separata  älgfigurer. Enkelälgen visas alltid på skyttarnas och skjutledarens bildskärmar.  

_MG_3944.jpg

Jägarna har framfört krav för hur träff- och poängberäkning skall ske vilket innebär att hela asymmetriska träffområdet skall träffberäknas.
Den akustiska mättavlan, som detekterar träffen, placeras på vagnen.
Mättavlan kan förses med en mängd olika figurer.riktprick för inskjutning. Träffbildsskytte enligt jägarprovet ingår.

 

Sportskytte

Alla våra tavlor är godkända av ISSF! Vi har tavlor för samtliga avstånd och dicipliner. Våra nya LASERSCORE och HYBRIDSCORE tavlor för 10 till 50 m har blivit en mycket stor succe.

LS10_Target_Monitor.jpgTill Laserscore tavlan behövs inget pappers- eller gummiband. Eftersom ingen ljudkammare behövs. Kulans position i tavlan  bestäms av tre resp. två  av varandra oberoende lasersmätsystem.

 

Marknadsledande

Sius Ascor har marknadens största erfarenhet av markeringsutrustningar.

Inte minst har alla stora internationella tävlingar inneburit att Sius Ascors utrustning och mjukvara utvecklats till att vara den allra bästa. 

Utrustningen är mycket enkel att använda och underhålla. Valet av material innebär att du har största möjliga livslängd på utrustning och slitdelar.
Vår totala prisnivå är idag mycket konkurrenskraftig, trots den höga kvalitén.

Sius Ascors huvudkontor finns i Schweiz nära Zurich och i Västerås finns Sius Ascors Skandinaviska tillverkning, service och försäljning.109_0938.JPG

 

Tipsa en vän

 
   

© SIUS MIATRON AB | 2011 |